Μια βραδιά γεμάτη Κρήτη στο Θέατρο των Αγρών


Μια βραδιά γεμάτη Κρήτη υπόσχεται σε όσους ανηφορίσουν,  την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στο Θέατρο των Αγρών. Ο Βασίλης  Σταυρακάκης συναντά τον Ψαρογιώργη, τον  Αντώνη Σταυρακάκη και τον Στέλιο  Πετράκη και όλοι μαζί  επιστρέφουν για άλλο ένα καλοκαίρι στο Κυπαρίσσι σε μια μεγάλη συνάντηση καλής κρητικής μουσικής .

Τέσσερις σπουδαίοι κρητικοί καλλιτέχνες οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια χτίζουν με το ταλέντο τους  κρητικά παραδοσιακά κομψοτεχνήματα και αποτελούν την εγγύηση για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι όπου ο χορός διαδέχεται τη διασκέδαση σ ένα κρεσέντο ψυχαγωγίας.

Το τραγούδι του Βασίλη Σταυρακάκη  συμπληρώνει με μεγαλειώδη τρόπο τον ήχο της λύρας του Στέλιου Πετράκη, του λαούτου του Ψαρογιώργη και του μαντολίνου του Αντώνη Σταυρακάκη και υπόσχονται ένα ταξίδι  στα πιο απάτητα σημεία της Κρήτης.

Η μεστή και δυνατή φωνή του έχουν κατατάξει τον Βασίλη Σταυρακάκη ανάμεσα στους καλύτερους ερμηνευτές της κρητικής μουσικής καθώς ξέρει όσο κανείς άλλος να χαρίζει απλόχερα, εκτός από συναίσθημα σε κάθε νότα που τραγουδά, κέφι και διασκέδαση.

Τη συναυλία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίου με είσοδο 5 ευρώ.