ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ


Ένα διαφορετικό καλοκαίρι υπόσχεται για φέτος το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι που φέτος αποφάσισε να βγάλει περισσότερα τραπέζια στη φύση και να κάνει και πάλι την έκπληξη με διαφορετικές  πολιτιστικές προτάσεις .

Εξάλλου ένα δείγμα των προθέσεων των διοργανωτών για το  πώς βλέπουν στο Θέατρο των Αγρών την ψυχαγωγία, το παρουσίασαν  πέρυσι με το προαιρετικό αντίτιμο.

Και σ' αυτή τη λογική θα συνεχιστούν και φέτος οι εκδηλώσεις στο Θέατρο των Αγρών με στόχο η μεγάλη παρέα που ακολουθεί κάθε χρόνο τις πολιτιστικές προτάσεις ανεβαίνοντας στο Κυπαρίσσι να γίνει περισσότερο …οικογενειακή και περισσότερο ουσιαστική.Για αυτό το τελευταίο, έχουμε πρόταση την οποία θα ανακοινώσουμε σύντομα.

Η πρεμιέρα στο Θέατρο των Αγρών γίνεται την Παρασκευή 26 Ιουνίου με τον λυράρη Γιάννη Καπετανάκη, ο οποίος  παίζει με την ψυχή και τη φαντασία του, πέρα απο τη στενή παράδοση του οργάνου, δίνοντας  συγχρόνως μια άλλη διάσταση στη λύρα.

Μόνος του επί σκηνής ο Γιάννης Καπετανάκης δημιουργεί ένα μουσικό περιβάλλον μόνο με τη λύρα και τη φωνή του!

Με τη βοήθεια looper, ηχογραφεί ζωντανά ήχους και μελωδίες που επαναλαμβάνονται (livelooping)κάνοντας δικές του συνθέσεις, αυτοσχεδιασμούς αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, χαρίζοντας ένα αξέχαστο ταξίδι με τη λύρα του...

Είσοδος με προαιρετικό αντίτιμο